Nieuwe header kanters horeca 29-4-2022

De concurrentie de baas!

Gisteren heb ik de blogs en de vlogs voor april klaargezet op de website van Kanters Horeca Advies en op ons Youtube kanaal: www.youtube.com/horecaadvies.

We gaan het hebben over concurrentie. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Hoe kun je de concurrentie bijbenen?
  • Hoe kom je er achter wat concurrenten doen?
  • Hoe blijf je jezelf onderscheiden van concurrenten?
  • Wat is de kracht van een goede concurrentieanalyse die continu up-to-date is?

Concurrentie voor blijven

Horeca ondernemers vertellen mij regelmatig hoe lastig zij het vinden om de concurrentie het hoofd te bieden. Zeker als er nieuwe concurrenten bijkomen of als bestaande concurrenten een nieuwe weg inslaan. Mijn reactie is dan steevast het uitleggen van onze concurrentie database.

Een ondernemer heeft behoefte om zijn concurrentie in beeld te krijgen zodat hij zijn kansen vergroot om meer gasten te verleiden om te komen eten. Het uitvoeren van een effectieve en complete concurrentie analyse kost veel tijd. Bovendien is het up-to-date houden van de concurrentie analyse lastig, zeker als er nieuwe concurrenten bijkomen.

kanters horeca

Concurrentie database

Vanuit onze concurrentie database kunnen wij ondernemers continue informeren over specifieke concurrenten. Wij bieden informatie zoals de waardering van gasten op reviewsites en de eigenschappen van concurrerende horeca zaken die gewaardeerd worden door gasten. Maar ook zaken als aantal couverts, menu, omzet, rendement, aantal gasten, conceptbeschrijving, sfeer, ambiance, besteding, gastvrijheid en beleving. Kortom alle aspecten die je van je concurrent wilt weten om hem af te troeven leveren wij aan. 

kanters horeca

Vanuit onze concurrentie database (met gegevens van 64.000 horecazaken en hotels) kunnen wij ondernemers continue informeren over specifieke concurrenten. Wij bieden informatie zoals de waardering van gasten op reviewsites en de eigenschappen van concurrerende horeca zaken die gewaardeerd worden door gasten. Maar ook zaken als aantal couverts, menu, omzet, rendement, aantal gasten, conceptbeschrijving, sfeer, ambiance, besteding, gastvrijheid en beleving. Kortom alle aspecten die je van je concurrent wilt weten om hem af te troeven leveren wij aan.

Voordelen van een concurrentie analyse

Een goede concurrentie analyse die continue up to date gehouden wordt zorgt voor meer gasten in jouw horecazaak. Dit komt doordat je effectiever kan communiceren over onderwerpen waar bij potentiële gasten behoefte aan hebben.

Kanters horeca advies

Wil je meer weten over rendementsverbetering in de horeca door concurrenten voor te blijven, dan vertel ik je daar meer over tijdens een vrijblijvende afspraak. Onder het genot van een lekkere kop koffie of een goed glas wijn laat ik je alle ins en outs van jouw horeca concurrenten zien. 

Logo Kanters Horeca Advies consumententrends horecaconcepten

Wil een vrijblijvende afspraak?

Benader mij dan via info@kantershorecaadvies.nl

bezoek onze website www.kantershorecaadvies.nl

Of bekijk onze vlogs over horecatrends op www.youtube.com/horecaadvies

Lees meer over:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Email een vriend
Delen

Masterclasses Nederland